Knižní zdroje | Po stopách pražských Antikvariátů

- 18:34:00

Jsem ten typ člověka, který neustále o něco zakopává (včera zrovna o svou vlastní nohu), naráží do všech možných věcí (úplně nejraději mám držáky s reklamní vývěskou v mhd), ztrácí vše možné i nemožné (chcete-li se něčeho zbavit a nemáte srdce na to, aby jste to vyhodili, půjčte mi to, vyřeším to za vás) a v neposlední řadě zapomíná (to je u studenta asi ta nejhorší věc, protože přemýšlejte pak celý večer nad tím, co že jste to vlastně měli udělat). Ano, mám diář, ale jelikož jsem to , tak nevím, kam se poděl...
Musím tak poděkovat jedné z mých čtenářek za upozornění na to, že jsem kdysi dávno slíbila a nadhodila téma dalšího článku do rubriky knižní zdroje. To, co se dočtete níže na mém blogu mezi nezveřejněnými články leželo už hodně dlouho, nejspíš od té doby, co jsem psala článek má oblíbená knihkupectví. Ale opět, jelikož jsem to , tak to může být i jinak... Možná teď kroutíte hlavou nad tím, co jsem to vlastně za osobu, ale věřte mi, jsem docela normální. Je mi záhadou, co říká definice slova "normální", ale určitě bych se tam alespoň částečně našla. Dost o mně, jdeme na ty Antikvariáty, ne?

Původně zde stálo, že se s vámi podělím o seznam mých oblíbených pražských antikvariátů, které ráda navštěvuji. Některé pravidelně, jiné pouze jednou, ale zalíbily se mi. Možná jsem našla klíč, jenž vyřeší záhadu zapomenutého článku, a sice fakt, že už v Praze nebydlím (ne, vůbec to není článek o mně). Musím to tu tedy upravit a napsat, že přidávám seznam pražských antikvariátů, která jsem ráda navštěvovala. Třeba se do nich ještě podívám, až budu mít více času, ale nevěřím tomu (znám se přeci), obrovskou výhodu mi přináší to, že se dají knihy koupit i přes jejich e-shop. Tak třeba tento článek bude přínosem i pro mimo-pražské.


Pražské Antikvariáty


Pokud po antikvariátech (dneska jsem tohle slovo napsala tolikrát, že mi přijde strašně divné) pátráte pravidelně, určitě jich spoustu z mého krátkého seznamu znáte. Já budu muset projet jejich nabídky, co kdyby tam náhodou něco na mě čekalo. A doufám, že jsem vás k tomu taky donutila, protože není nic lepšího, než když se knihy dostanou ke svému majiteli.

Krásné letní čtení

Anita

Tento článek nebyl napsán za účelem reklamy.

Další oblíbené články

4 komentářů

  1. Čtenářka děkuje! ^▽^ Moc jich z tohoto seznamu neznám ani internetově ani osobně, budu muset prozkoumat. ^.^

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Není za co. :)
      Chce to dlouhé pátrání, lov dobrých knih zabere hodně času.

      Vymazat
  2. Ja do antikvariátu chodim v Brně nicmene jsem mela vzdy skoro smůlu. Některé kousky, jenz jsem hledala byly opravdu v strašném stavu a ještě to nebylo ani první vydání, ale cena byla otřesna :/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. S tím souhlasím. Kolikrát se mi stane, že kniha stojí majlant a celá se rozpadá. Chce to štěstí a dlouhé hledání. Poslední dobou se spíše obracím na bazar a nakupuji rovnou od ostatních čtenářů. :)

      Vymazat

Jsem ráda, že jste si udělali čas na komentář. Děkuji.